IT Vijesti

VIDI RSS

 • Porsche Formula E će biti predstav...

  Svim fanovima utrka električnih formula koji nestrpljivo čekaju predstavljanje Porscheovog električnog bolida sada se pruža prilika da ga po prvi puta vide u igri Formula E Unlocked koja će biti dostupna 28. kolovoza ove godine na Twitchu.

  Formula E Unlocked će omogućiti ljudima iz čitavog svijeta da zajedničkim trudom dovrše igru i otkriju Porsche Formula E vozilo, a to je prvi puta da netko iz autoindustrije održi predstavljanje na ovaj način putem digitalne zabave, kao što možete vidjeti u ovom videu.

  U igri ćete u realnom vremenu voditi dva Porscheova vozača kroz prostore tvrtke, Neela Janija i Andréa Lotterera i pomoći im da pronađu auto.

  Igra je dizajnirana u suradnji Porschea i Twitcha te se temelji na live upravljanju stvarnim ljudima.  Porscheov bolid će se natjecati na utrkama 6. sezone ABB FIA Formula E Championship svjetskog prvenstva za električne Formule, natjecanja koje svake godine postaje sve popularnije i za koje se vjeruje da će kroz nekoliko godina izbaciti benzince s trkaćih staza.

  Više informacija i registraciju za igru možete pronaći na ovoj poveznici.


 • OnePlus TV će imati QLED zaslon od...

  OnePlus je brand telefona kojeg prilično vole dobri poznavatelji mobilne tehnologije, jer njegovi uređaji donose premium hardver i najbolje značajke skupih flagshipova za prihvatljivu cijenu.

  Ovaj mjesec OnePlus je potvrdio glasine da će u rujnu lansirati svoj prvi pametni televizor OnePlus TV, što je izazvalo veliki interes fanova, a sada smo dobili prvi tehnički podatak o njemu. Televizor će posjedovati 55-inčni QLED zaslon (140 cm), no vjerojatno neće biti jedini model koji će biti izdan, jer se u glasinama spominje da će lansirati i 75-inčni, no to za sada još nisu potvrdili.

  OnePlusTV

  Ukoliko OnePlus tržištu ponudi QLED televizor s prihvatljivom cijenom, to će nam privući posebnu pažnju, pa jedva čekamo da ga predstave idući mjesec.


 • VIDEO: Kamen na Marsu nazvan Rollin...

  Glazba Rolling Stonesa već desetljećima ima veliki doseg na Zemlji, a sada se njezin utjecaj proširio i na Mars.

  Tim znanstvenika JPL-a koji vodi misiju NASA InSight landera nazvao je jedan kamen na Marsu imenom Rolling Stones Rock. Kada je lander 26. studenoga 2018. sletio na površinu Marsa, njegovi potisnici za slijetanje otkotrljali su kamen veličine nešto manje od loptice za golf na udaljenost od jednog metra. Na slikama koje su stigle NASA-i vidi se točno kako se kamen kotrljao tijekom slijetanja landera koji seizmometrom i toplinskom sondom istražuje unutrašnjost Marsa, pa su ga znanstvenici odlučili službeno nazvati po imenu "kotrljajućeg kamenja", odnosno Rolling Stonesa, kao što možete vidjeti u ovom videu.

  Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood bili su oduševljeni kada im je NASA priopćila tu vijest, a javnu objavu fanovima poznatog rock banda je priopćio "Iron Man" Robert Downey Jr. na koncertu Stonesa u Pasadeni koji se održao u okviru njihove turneje Stones No Filter, kao što možete vidjeti u ovom videu.

   

  NASA se u posljednjih nekoliko godina prilično trudi promovirati svemirska istraživanja na zabavan način, a na ovaj način je poručila fanovima rock glazbe da i Mars može biti cool.


PDF Ispis E-mail

Dobrodošli na stranice BORG-a!

 

Borg d.o.o. pruža usluge iz područja integracije i implementacije informacijskih tehnologija. Naš stručni tim ima znanje i iskustvo koje jamči uspješnu implementaciju Vaših projekata, u sklopu kojih radimo:

 •  Procjenu postojećeg stanja IT sustava i poslovnih aplikacija.
 •  Analizu infrastrukturnih potreba.
 •  Planiranje i vođenje projekata.
 •  Dizajn i implementaciju mreže.
 •  Analizu performansi i podešavanje novog sustava.
Po uspješno završenoj implementaciji projekta korisnik se kontinuirano prati kroz jamstvene servisne usluge i kroz ugovorene razine podrške IT sustavu. Neovisno o veličini tvrtke i kompleksnosti Informacijskog sustava potrebno je slijediti standardne procedure, odnosno poštivati pravila struke. Samo takav pristup jamči korisniku mogućnost implementacije novih tehnologija, te zaštitu prethodnih investicija u opremu i znanje uposlenih.
 
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
RocketTheme Joomla Templates